Työnjohtajan paikka avoinna

Olemme luotettava ja sertifioidulla laatujärjestelmällä (ISO 9001:2015) toimiva monipuolinen maarakennusyritys. Haluatko olla osa hyvähenkistä joukkuettamme? Teemme itsenäisiä päätöksiä ilman turhaa byrokratiaa ja arvostamme aidosti toisiamme sekä positiivisen tekemisen meininkiä.

Haemme Maarakennusliike Pusku Oy:lle

TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana johdat töitä urakoiden kohteilla ja vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet vastaavan työpäällikön alaisuudessa.

Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etene sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen.

Osallistut myös monipuolisesti tehtäväsuunnitteluun, työurakkalaskelmiin, hankintasuunnitelmiin sekä projektin aikatauluun liittyviin asioihin. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

  • positiivista tekemisen meininkiä
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • kokemusta työnjohtotehtävistä
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön ilman turhaa byrokratiaa, kasvavassa ja kehittyvässä sekä vakavaraisessa yhtiössä. Liity mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkueeseemme!

Jätä CV:si ja hakemuksesi/tietoa aiemmista projekteistasi tehtävään osoitteessa www.targetheadhunting.fi 09.04.2020 mennessä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy / Jukka Mustonen, puhelin 050-4348140 ja email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi